Om os

Flyttesalg

Nu sker det som vi har arbejdet på i længere tid.

Vi kan med stor glæde informere, at det nu er faldet på plads med vores nye lokaler i Roskilde.

De bliver bygget færdig i løbet af efteråret, så vi kan flytte ind til vinter (datoen for åbningen er ikke helt på plads endnu).

Vi får den samme plads som idag, men blot i et plan, og i rolige naturskønne områder, med udsigt til Rolskilde fjord. Så I kan godt glæde jer.

Vi kan nærmest ikke vente.

Så nu er planen, at vi skal have tømt butikken, så vi holder flyttesalg fra nu og til vi flytter.

Vi sælger ud med 20% – 60% rabat på Brudekjoler, Konfirmationskjoler, Festkjoler, diverse tilbehør som Sko, Smykker, Brudepige kjoler, Slør, Bolero m.m.

Så skal du giftes nu, eller til næste år, og gerne vil spare penge, så book en tid.

Skal du konfirmeres i år eller til næste år, så kom forbi i åbningstiden, her skal du ikke bestille tid.

Står du og mangler en festkjoler, så kig forbi.

Hilsen Charlotte

 

Om os

Lykke Brudekjoler åbnede dørene op for brude helt tilbage i 1993. Vores holdning har altid været, at kunden er i centrum, derfor sætter vi altid tid af til dig.

I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

Outlet Kjoler

Vi har altid mindst 100 brudekjoler til priser fra 1.500 – 8.000 Dkr, og der vil tilsvarende også altid være mindst 250 konfirmationskjoler til priser fra 500 – 1.000 Dkr.

Ejer Charlotte

I 2016 har Lykke Brudekjoler skiftet ejer så det i dag er Charlotte Tiedebøhl der driver Lykke Brudekjoler. Charlotte har beskæftiget sig med kvindens behov for at føle sig tilpas siden hun startede Divine Lingeri som kørte ud til virksomheder og som den iværksætter Charlotte er, var hun også med i Change Lingeri helt fra starten.

Lykke Brudekjoler