Om os

Nye lokaler nær Roskilde fjord

Nu er det sket, det som vi har arbejdet på i længere tid.

Vi kan med stor glæde informere, at den nye butik nu er faldet på plads i vores nye lokaler i Roskilde.

Vi har fået den samme plads som i de gamle lokaler, men blot i et plan, og i rolige naturskønne områder, med udsigt til Rolskilde fjord. Så I kan godt glæde jer.

Vi kan nærmest ikke vente med at byde dig velkommen.

Så skal du giftes nu, eller til næste år, så book en tid.

Skal du konfirmeres i år eller til næste år, så book en tid.

Står du og mangler en festkjoler, så book en tid.

Hilsen Charlotte

 

Om os

Lykke Brudekjoler åbnede dørene op for brude helt tilbage i 1993. Vores holdning har altid været, at kunden er i centrum, derfor sætter vi altid tid af til dig.

I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

Outlet Kjoler

Vi har altid mindst 100 brudekjoler til priser fra 1.500 – 8.000 Dkr, og der vil tilsvarende også altid være mindst 250 konfirmationskjoler til priser fra 500 – 1.000 Dkr.

Ejer Charlotte

I 2016 har Lykke Brudekjoler skiftet ejer så det i dag er Charlotte Tiedebøhl der driver Lykke Brudekjoler. Charlotte har beskæftiget sig med kvindens behov for at føle sig tilpas siden hun startede Divine Lingeri som kørte ud til virksomheder og som den iværksætter Charlotte er, var hun også med i Change Lingeri helt fra starten.

Lykke Brudekjoler