Brudekjoler i klassisk brudesatin

Velkommen til Lykke Brudekjolers store online showroom. Gå på opdagelse blandt vores mange smukke kjoler, book en tid til en personlig og helt gratis prøvning og indsend gerne din ”Top 3” på brudekjoler som du ønsker at prøve sammen med vores dygtige stylister.
Fuldend oplevelsen med tilkøb af festlige bobler og snacks eller kaffe og sødt serveret under prøvningen.

Hos Lykke Brudekjoler har vi altid et udvalg af kjoler til såvel petite brude fra str. 28, til curvy brude fra str. 42 til 46 og til plus size brude fra str. 48 til 62.
I vores romantiske showroom finder du også et stort udvalg tilbehør som sko, slør, strømpebånd, jakker, sjal, hårpynt, smykker, tasker mm.

Brudekjoler i klassisk brudesatin er indbegrebet af tidløs og klassisk elegance.

Brudesatin er et luksuriøs og elegant stof, der er lavet af satin-vævet polyester, hvilket giver stoffet en glansfuld og glat overflade. Brudesatin er tykt og tungt, hvilket giver det en flot fylde og falder smukt om kroppen. Kjoler i klassisk brudesatin er designet til at fremhæve din skønhed i al sin enkelhed og designes i både A-Line, Ball Gown og havfruesnit. Til bruden der ønsker et elegant og sofistikeret look, der aldrig går af mode.