Værd af vide for konfirmanden

Konfirmation

Den rigtige kjole

Hos Lykke Brudekjoler har vi et bredt udvalg af stilfulde og elegante kjoler. Ved sæsonstart har vi typisk over 1.300 forskellige kjoler i størrelser fra 28-52, i forskellige snit og udtryk. Du har derfor mulighed for at finde det helt rigtige outfit, som står mål med den store dag og ikke mindst din personlige stil og smag.

Vi er velvidende om, at dét at finde et konfirmations-outfit ikke tager 10 minutter. Det tager tid – og det må det gerne. En konfirmation oplever man kun én gang, så skal outfittet naturligvis også sidde fuldstændig i skabet. Det er vi bundrutinerede i at hjælpe og vejlede omkring – vi laver faktisk næsten ikke andet.

Sådan finder vi den rigtige kjole

Når du besøger Lykke Brudekjoler lægger vi ud med at finde frem til lige præcis den stil, du ønsker dig. Når vi har sporet os ind på stilen, finder vi ud af hvilken størrelse, du skal bruge. Dernæst får du tildelt dit eget prøverum i en time, hvor du kan prøve alle de kjoler, du måtte have lyst til.

Her står vi til rådighed og vejleder gerne alt det, du måtte have brug for. På den måde sikrer vi, at du kommer hjem med den helt rigtige kjole, som er første skridt i at opfylde drømmen om den uforglemmelige konfirmationsfest. Her har vi stor respekt for, at konfirmanden selv tager beslutningen om hvilken kjole, der er den rigtige.

Sæsonen for konfirmationer er komprimeret med mange fester på kort tid. Derfor er det en god idé at være tidligt ude, så outfittet er i hus, og du slipper for at stresse over at skulle finde kjolen i 11. time samtidig med, at alle de praktiske detaljer for dagen også skal falde på plads. Hos Lykke Brudekjoler er vores udvalg sammensat af en række mærker, hvor vi i en begrænset periode kan genbestille en række modeller hjem.

I forhold til at have de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige kjole, har vi i månederne oktober-december, mulighed for at bestille ekstra kjoler hjem. Når vi rammer januar, er det kun enkelte brands, som giver os denne mulighed. Fra februar og resten af sæsonen har vi ikke længere mulighed for at bestille ekstra kjoler hjem. Det betyder, at der kun kan vælges mellem de kjoler, vi har i butikken.

At blive konfirmeret er en mærkedag, man sent glemmer. Dagen er symbolsk for, at man indlemmes i de voksnes rækker og derved tager afsked med tilværelsen som barn. Og er der nogen bedre anledning til netop dét end at skulle vælge det outfit, man skal konfirmeres i?

Tidsbestilling

Hos Lykke Brudekjoler har du mulighed for komme forbi butikken uden tidsbestilling indenfor vores åbningstider. Vores åbningstider varierer i løbet af året, så her opfordrer vi til at undersøge dem på forhånd.

Du kan også bestille en tid hos os – både på hverdage og i weekender. Det kan du både her ved at udfylde kontaktformularen eller ved at sende os en sms. Vi har plads til 6 konfirmander samtidig.

Lykke Brudekjoler