Brudekjoler

Filtre

Showing all 80 results

Find den perfekte brudekjole i København

Udover det at vælge den rigtige mand eller kvinde, så er valget af brudekjole for de fleste kvinder – den vigtigste beslutning, når det kommer til brylluppet. De fleste kvinder bruger lang tid på at finde den perfekte, nøje udvalgte kjole blandt det store udvalg af brudekjoler, som de kan mindes med glæde resten af livet.

Mange vordende brude har, fra de var helt små, haft en idé om, hvordan drømmebrudekjolen skulle se ud. Men uanset om du har en helt klar ide om, hvordan din brudekjole skal se ud, eller om du er på bar bund, så vil vi hos Lykke Brudekjoler med fornøjelse hjælpe dig med at finde den perfekte brudekjole til jeres store dag.

Se vores smukke brudekjoler online

Hos Lykke Brudekjoler har vi et stort udvalg af smukke brudekjoler til den kræsne brud med sans for detaljer og kvalitet. I vores galleri kan du gennemse vores store udvalg af kjoler fra kendte danske og internationale designere og lade dig inspirere. Vores kjoler er nøje udvalgt på baggrund af design og kvalitet. Brudekjolerne er fremstillet i de bedste materialer som eksempelvis – Silk Dupion, charmeuse, fin blonde og organza. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig veltilpas i din kjole, så du kan nyde din bryllupsdag.

Vi ved, at der er mange ting, der spiller ind, når du skal vælge brudekjole. Du skal både se smuk ud, føle dig veltilpas – og så skal kjolen selvfølgelig også passe til brylluppets tema. Hvis du skal holde et sommerbryllup, så behøver du ikke bekymre dig om at fryse. Her kan en kjole i let materiale som f.eks. silke eller organza være et godt valg, så du ikke kommer til at få det for varmt. Mange vælger en brudekjole uden ærmer og stropper til deres sommerbryllup. Her kan en brudekjole uden ærmer med hjerteformet udskæring være et super fint og feminint valg.

Hvis du skal giftes i efteråret eller om vinteren, så kan en brudekjole med lange ærmer være en mulighed. Alternativt kan du finde en sød matchende jakke eller cardigan, som du kan tage på over din kjole, hvis du skulle få det for koldt i løbet af dagen. Men da din bryllupsfest højst sandsynligt skal holdes indendørs, så kan det være en god ide at tage en brudekjole på, hvor du ikke får det for varmt i løbet af aftenen og natten.

Hos os kan du finde brudekjoler, der passer til enhver årstid og begivenhed – uanset om du skal have en kjole til dit sommerbryllup eller vinterbryllup.

Billige brudekjoler online eller i vores butik nær København

Et andet populært valg kunne være en kjole fra det Sydafrikanske brand Enzoani. Visionen fra Enzoani er at forene moderne og traditionelle stilarter i elegante håndlavede brudekjoler.
Kjolerne fra Enzoani er couture til bruden, der er til detaljerede smukke kjoler. Mange af kjolerne fra Enzoani har meget smukke rygge, som helt sikkert vil tage pusten fra brudegommen og alle gæsterne.

Enzoani har kollektionen Blue by Enzoani, som vi også fører hos Lykke Brudekjoler. Enzoani Blue er en mere ungdommelig kollektion, som også er niveauet billigere til den prisbevidste brud. Men selvom kjolerne er billigere, er der ikke gået på kompromis med stilen og detaljerne. Mange af kjolerne fra Enzoani Blue er i den moderne mermaid-form, som komplimenterer de fleste kroppe rigtigt godt, og fremhæver de feminine kurver flot. Brudekjolerne fra Enzoani Blue fås helt ned fra 6999 kr.

Føl dig som en prinsesse

Hvis du er til prinsesse-looket, så skal du tage et nærmere kig på vores kjoler fra Mori Lee. Brudekjolerne fra Mori Lee har klassiske linjer med sexede detaljer til brude, der ønsker en enestående brudekjole. Mange af kjolerne fra Mori Lee har et stort skørt, som giver dig et rigtigt prinsesse-look. Kjolernes fine perlebroderier og smukke detaljer gør dem kjolerne meget feminine.

Fremhæv de bedste sider af dig selv med vores bryllupskjoler

Så med vores store udvalg af designer brudekjoler, er vi sikre på, at du kan finde din nye kjole til dit bryllup hos os. Vores kjoler vil vise dig fra din bedste side. Ved at finde den helt rigtige kjole kan du nemlig fremhæve de bedste sider af sig selv. Hvis du gerne vil sætte fokus på dine skuldre, barm og hals, så kan du vælge en brudekjole med en detaljeret overdel. F.eks. med en overdel med sten, blonder eller rynker. Hvis du har en stor barm, og gerne vil fremhæve dine hofter mere, kan du vælge en kjole med A-facon, som vil få din krop til at se mere harmonisk ud.

Modsat hvad mange tror, får en løstsiddende kjole med ærmer de fleste til at se større ud, så hvis du gerne vil se slankere ud, så er det en god ide at finde en kjole, der følger din krop – uden at hænge for løst.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige kjole

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole, derfor vil vi gerne byde dig velkommen i vores skønne lokale på Bolundsvej 11, 4000 Roskilde, hvor du kan komme og prøve brudekjolerne fra vores webshop. Vi har bred erfaring med, at finde den helt rigtige brudekjole til kommende brude, så vi er sikre på, at du får en god oplevelse og vejledning hos os.  Så hvis du har lyst til at komme forbi og prøve din kommende brudekjole, så kan du ringe til os på tlf. 40 78 37 06, så vi sammen kan finde en tid.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage din mor, søster eller veninde med, da det at købe brudekjole er en helt speciel oplevelse, som er skøn at dele med dem tæt på dig.

Bestilling af tid til prøvning

Hos Lykke Brudekjoler anbefaler vi at du som brud, altid bestiller en tid til prøvning, da vi derved sikre, at du er i fokus og at vi kan hjælpe dig til at træffe det rigtige valg.

Du kan bestille en tid ved at udfylde kontaktformularen her .

Vi glæder os til at møde dig.

Lykke Brudekjoler